3Bear

Neurologija

2 poruke u ovoj temi

Može neka informacija o kolegiju? :)
Koja je literatura, treba li puno učiti? Jesu li strogi? Da li se zapisuje na predavanjima/seminarima/vježbama?

Uredio 3Bear

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Kolegij kao takav je u moje vrijeme (prije 2 godine) bio prilično loše organiziran. Malo smo vidjeli, puno slušali, skoro ništa naučili.

 

Knjiga je neka PRASTARA koja nema veze s vezom pa se krpate, asistenti vam daju prezentacije koje su malo bolje od te knjige.

 

Sama zgrada neurologije je eni osobno davala klaustrofobičan osjećaj od prvog do zadnjeg dana ... cijela je nekako malena i svi prolaze i prozori su uski i nemoš disat :D :D - a možda sam malo neurotičan.

 

Prije se je dalo vidjeli jako lijepe patologije na odjelu, ali dok smo mi bili tamo su uveli režim velikih štednji pa su primali samo ono što se malo primiti, sve druge pacijente su rješavali preko ambulanti u koje mi nismo baš bili dobrodošli jer u ambulantama nema mjesta za cijelu grupu :(

 

Sve u svemu, kad sam došao na praktični kolokvij nisam znao čak ni osnovno - moždani udar, a nedaj bože nešto kompleksnije ... jer svi su nam govorili, to ćemo na zadnjoj vježbi i kad je došla zadnja vježba nikom se nije dalo trpiti nas jer je to zadnja vježba.

 

Ja se nadam da se nešto promijenilo u zadnje 2 godine.

 

Ispit kao ispit je pro forme i pada se samo kod doc. Antončića.

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

  • Recently Browsing   0 korisnika

    Ni jedan registrirani korisnik ne pregledava ovu stranicu