Indiana_Jones

TJELESNI 2016/2017

5 poruka u ovoj temi

Kaj je s tjelesnimove godine?

Sta je najbolje uzet? Kome se javit? Jel istina da si trebo trenirat nest prije da bi to uzeo (npr odbojka, košarka)?

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Ne znam službene informacije, ali ne vidim nikakav razlog da na tjelesni ne ideš recimo na odbojku ako prije nisi trenirao odbojku. Nije sveučilišni sport neki profesionalni sport, ideš se rekreirati i družiti. Ako su stavili takvo pravilo, stvarno glupo. Termine fakultet plaća svima, ne samo onima koji su prije nešto trenirali.

Najcjenjenije na fakultetu je veslanje, zašto, teško je reći. Najviše novaca dobivaju. Možda zato što imaju veze, možda zato što je nekad neki medicinar uzeo neku olimpijsku medalju, možda zato što tamo ima netko tko bi mogao nešto u veslanju nekada napraviti. Pa ako imaš predispozicije, tamo si kao bubreg u loju u odnosu na druge sportske sekcije :D 

Tu dolje malo pročačkaj :)

https://www.facebook.com/groups/150296627271/

Uredio Halifax
link

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Ja sam član curling sekcije (da, da, i to postoji :D) i mogu reći da se u curling sekciju mogu pridružiti studenti bez da su prije trenirali bilo koji sport.

Pa ako koga zanima, nek' mi se javi :) 

A što se tiče drugih sekcija, većina njih kao cilj ima postizanje rezultata na sveučilišnom natjecanju tako da im "početnici" na treningu više smetaju nego pomažu u ostvarivanju rezultata tako da je predznanje u nekima obavezno... No točne informacije pokušajte doznati u gore navedenoj facebook grupi :) 

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Ne, sve je za ozbiljno :) Imamo treninge nedjeljom od 21.30 na velesajamskom klizalištu, osim kad zbog drugih događaja ne možemo održati trening. 

Naravno, nisu pozvani samo studenti prve i druge već je trening otvoren za sve. Tako da ako nekoga interesira, neka se javi ;) 

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

  • Recently Browsing   0 korisnika

    Ni jedan registrirani korisnik ne pregledava ovu stranicu