6 poruka u ovoj temi

iz kemije:

što od navedenog nije polisaharid glukoze?

glikogen

amiloza

amilopektin

celuloza

maltoza

 

fizika:

kojem dijelu elektromagnetskog spektra pripada valna duljina od 1200nm?

infracrvenom

vidljivom

gama zrakama

mikrovalovima

...

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

iz fizike:

Idete zaljevat vrt i kako bi ste povecali mlaz stisnete crijevo prstom, što se zapravo učinili?

a) povecali dinamicki tlak

b)smanjili dinamicki tlak

c)povecali staticki tlak

 

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama
prije 12 sati , brennan said:

iz kemije:

što od navedenog nije polisaharid glukoze?

glikogen

amiloza

amilopektin

celuloza

maltoza

 

fizika:

kojem dijelu elektromagnetskog spektra pripada valna duljina od 1200nm?

infracrvenom

vidljivom

gama zrakama

mikrovalovima

...

 

prije 12 sati , gregory said:

iz fizike:

Idete zaljevat vrt i kako bi ste povecali mlaz stisnete crijevo prstom, što se zapravo učinili?

a) povecali dinamicki tlak

b)smanjili dinamicki tlak

c)povecali staticki tlak

 

Dodano kolege :) 

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Bilo je pitanje iz kemije koji je od iona superoksid

8. Vezani geni se:
Nalaze na istom kromosomu
Nalaze se na homolognim kromosomima
Nalaze se na spolnim kromosomima

I u fizici ti se ponovilo pitanje s petljom

Uredio Simbelmyna

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Lijepo, super izgleda!


9. d) Jer elektroni ne prolaze kroz staničnu stijenku
e) Jer su im organeli čvrsto povezani

 17. sok jetre -> enzimi jetre

edit:iz kemije se pojavio i zadatak s markovnikovljevim pravilom, nešto tipa (sad ću izmislit spojeve jer nema šanse da se sjetim) 1-metilheks-1-en + HBr i trebalo je zaokružit spoj gdje se brom vezao za prvi C atom

Uredio Save

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

  • Recently Browsing   0 korisnika

    Ni jedan registrirani korisnik ne pregledava ovu stranicu