4 poruke u ovoj temi

Pozdrav svima, ovdje patnik s anatomije. Moze li netko reci kakav je ovaj jesenski rok sto se tice pismenog, a poslije i profesora na usmenom? Isto ako netko zna kako izgleda prakticni (jer ce nam sada biti cijelo gradivo, a ne po kolokvijima kao na ljeto) ?? Pitam za Mef Zagreb i hvala unaprijed

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

mislim da je anatomija uvijek ista, neće te u devetom više gnjavit nego šta su to radili na proljeće ili u srpnju.
pismeni: po iskustvu od lani mislim da je petanjeku općenito želja da se što više prođe pismeni. pogledaj pitanja s pismenih i kolokvija od ove godine, lako moguće da se ponove neka. nisam bio na pismenom, al ne sjećam se da su mi se u 9. žalili na težinu pitanja. 
praktični: e to ne znam, mi smo se lani svi riješili praktičnog odmah nakon sekcije.
usmeni: čista sreća, al moraš znati o svakom pitanju reći ključne stvari. nikako na neka pitanja znati i najmanje detalje, a o jednom ništa.
kranijalce naravno detaljno znati, msm da nitko neće oprostit ako to ne znaš.  više se ne sjećam na čemu su gnjavili još.
            

sretno! ako se i dogodi najgore, nije kraj svijeta.

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

Pismeni je uvijek normalan i slaže ga samo pročelnik tako da bude vise nego položiv za svakoga tko je učio i bez nekih nebuloza koje se znaju pojaviti na kolokvijima jer su oni zamišljeni tako da budu teži. Praktični će biti za većinu sa nekim od asistenata, ali nekima na kasnijem roku tek prije samog usmenog sa profesorom kod kojeg i odgovaraju usmeno. A na usmenom su profesori kao i na svim drugim rokovima s time da ih manji broj ispituje i neki od njih sad na ovom prvom roku pitaju samo u ponedjeljak.

Podijeli ovu poruku


Poveznica na poruku
Podijeli na drugim stranicama

  • Recently Browsing   0 korisnika

    Ni jedan registrirani korisnik ne pregledava ovu stranicu