Ginger

+Members
 • Content count

  99
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

2 sljedbenika

O Ginger

 • Rank
  brucoš

Contact Methods

 • MSN
  narancasta@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Sveučilište
  Mef Zg
 • Godina studiranja
  5th year

Nedavni posjetitelji profila

2591 pregleda profila
 1. Dermatologija i venerologija

  Opći dio od građe kože preko dijagnostike do terapije iz knjige (60ak str)+ skripta 150str+ onko skripta+ venero skripta 2 tjedna max.
 2. Ginekologija - skripte

  Kolege, koja je najbolja skripta?
 3. Studentski domovi...

  Hello ekipa! Evo, već sam četvrtu godinu u domu i razmišljam da se sa Save preselim na Laščinu sljedeću godinu jer mi se čini da se dosta toga sluša na Rebru i Merkuru. Jel to istina, jel ima što medicinara gore i koji paviljon pretežno uzimaju? :D
 4. Umjetnicke fotke

  Jedno ljeto.
 5. Pitanja s jučerašnjeg roka, 8.2.2012. Ne garantiram za sve odgovore ni za 15. pitanje cijelo, a odgovori koje sam ponudila su većinom opisani mojim riječima. Bilo bi super da ovo provjeri neko ko je imao 15 bodova i da me ispravi.
 6. Imala sam jedan krivi pa je moguće da je to taj. Očito sam krivo uvrstila u kalkulator ili nešto, a i ne sjećam se da je bilo ponuđeno 15min :/ Zbilja nisam sigurna, al ovo kaj si napisala ima smisla. Nisu nam omogućili da vidimo točne odogovore da ih nebi širili okolo, vjerojatno.
 7. Imala sam neki zadatak: Nakon 1h ostane neraspadnuto 1/16 atoma. Koliko je poluvrijeme raspada? Prvo se iz prve formule dobije ova lambda i onda uvrsti u drugu formulu. Mislim da mi je ispalo T1/2 45min, a za cca 45min ću vidjet jel to ispravno
 8. Imala sam ista pitanja pa su vjerojatno ista za sve nas, a očito su se malo potrudili oko online testa jer on ipak nosi bodove.
 9. Može mi netko objasniti po kojoj formuli mogu riješiti 4. zadatak iz wakinog testa? Jer uvrštavam i ništa dobrog ne ispadne.. Pleeeeaaase :)
 10. Interna medicina - skripte

  Vjerojatno najbolja skripta iz interne ikad. I vjerojatno napisana po Vrhovcu.
 11. Prodajem Sobotta atlas

  Pozdrav kolege! Prodajem Sobottin anatomski atlas, hrvatsko izdanje, dobro uščuvanog, po cijeni od 900kn, i uz to poklanjam histološki atlas. Za dogovor o cijeni i primopredaji javite mi se na pm )
 12. Koju Pjesmu Trenutno Slušate?

  Mumford & Sons- White Blank Page
 13. Što se čita?

  Pa tu se čita Murakami! Trebala bi češće ovdje svraćati Ovo ljeto pročitala sam Muškarci koji mrze žene i Zvijezda mora, a trenutno čitam Anđelovu igru od Zafona. Neak su mi trileri dopali u ruke Još planiram Joyceov Portret umjetnika u mladosti. Zvijezdu mora je napisal Joseph O'Connor, Sinneadin brat, i kad ju pročitala poželjela sam više čitati irske autore, kojih u usporedbi s veličinom zemlje i prošlošću, ima jako puno kvalitetnih, odnosno poznatih. Da, čula sam same pohvale za Kunderu i definitivno bi htjela nekaj njegovog pročitati.
 14. Kako kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme?

  Livemocha je totalno kul!
 15. Personality Test (MBTI/Jung)

  ENTJ- ja ekstrovert? Don't think so! Al ok, omjer je 53:47 u korist ekstroverta. Ne sviđa mi se taj princip pitanja, crno- bijelo; znam da trebam odabrati ono što prakticiram češće, al svejedno je odluka ponekad bila teža. Poznate face su Jim Carey, Margaret Thatcher i Bill Gates :)