Holden _a_la_Cloramy

+Members
 • Content count

  67
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Holden _a_la_Cloramy

 • Rank
  kupila patologiju
 • Rođendan 04.10.1993

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Sveučilište
  Medicinski fakultet Zagreb
 • Godina studiranja
  3rd year

Nedavni posjetitelji profila

954 pregleda profila
 1. Stan ili dom?

  Nije bitno s kim živiš. Bitno je da ozbiljno shvatiš fax, budeš odgovoran i konstantno učiš. Jer osobno, znam ljude koji su živjeli sami cijelu godinu u luksuznom stanu, a još nisu riješili niti jedan od glavnih predmeta ( fizika, kemija, biologija, anatomija ) i koji će, nažalost, past godinu.. a s druge strane, imaš studente koji su bili u domu, u trokrevetnim sobama sa nepoznatim cimerima,a godinu su dali još u ljetnom roku. Dakle, tvoj fax ne ovisi o tvojim cimerima nego isključivo o tebi osim ako nisu neki manijaci koji će te zlostavljati, ali, Bogu hvala, za sve postoji riješenje :)
 2. MEF Zagreb Ispitna Pitanja Iz Biologije

  Jel mislite da se ponavljaju ta pitanja? :D
 3. Studentski domovi...

  ahaa, aa lijepo bome =)) i blago ti, barem si mogo birati :P
 4. Studentski domovi...

  hahahaha, maa poduzet ćemo sve mjere si ti na Laščini? hahahhahaa, nije dobio, ha? :D
 5. Studentski domovi...

  pisala sam zamolbu za premještaj, alii kažeš da je osobno došla upravitelju? mogla bih i ja baš sam zapelaa za laščinuu, super mi je taj dom, sava mi je komaa.. hvalaa ti puno :)
 6. Studentski domovi...

  ma ispisani su ti pragovi na sczg ma je 1545, tak nešto sitnoo..:/ ti ćeš dobiti, ja sam brucoš pa su me bacili na Savu :@ ali nije fer, stvarno sam razočarana.. što ako sam brucoš kad imam 4000 bodova? i ja sam te bodove mukotrpno zaradila :/
 7. Studentski domovi...

  hoće netko mijenjati laščinu za savu? imam 4000 bodova, nije mi jasno kako nisam dobila Laščinu koja traži 1500 i nešto -.-"
 8. Maturanti generacije 2012./2013.

  ajmee kao da sad gledam fantastični trio na "forum.hr." od prošle godine.. slavko, ella i karlovsky :D
 9. Materijali za učenje

  hmm, tu sam zbirku dala frendici, ali ću je pitati da mi napiše imena autora =) ehh sada, žuta zbirka je puno teža, predviđena je više za tehničke fakultete.. ali meni je bila zanimljiva zadaci su bili logički najvećim dijelom, ako nešto ne razumiješ, nećeš ni riješiti makar učila iz 150 udžbenika xD DAKLE, štreberizam otpada definitivno isto vrijedi i za kemiju. biologija je prelagana. ma nisu bili slični uopće jer zadaci iz srednjoškolskih zbirki uključivaju samo jedno, ograničeno područje o kojemu je riječ, dok je na prijemnom jedno pitanje povezivalo više dijelova iz fizike. I stave barem jednu zamku, treba dobro čitati :D
 10. Materijali za učenje

  ovako A.Petreski, B.Sever, "Kemija"-zbirka riješenih primjera i zadataka iz opće kemije, Profil. to ti je ta zbirka, lako ćeš ju nabaviti. druga zbirka, također profilova, iz organske kemije, više se ne izdaje.. prešla sam cijeli Zagreb, zvala sve knjižare, ništa.. na kraju sam kopirala profinu jako je stara, 1993. godina mislim ali odlična je, obožavala sam ju ^^ fiziku sam učila iz paarovih udžbenika + žuta zbirka + paarove zbirčice ( to sam samo preletjela, poslije žute zbirke bile su mačiji kašalj ) kemija - profilovi udžbenici, za 4.sam razred nabavila udžbenik Školske Knjige jer mi je profilov bio grozan. biologija- udžbenici Školske Knjige, iako sam za 3. razred koristila Springera ( ljubav s državnog , inače, preopsežan je i ne preporučujem za maturu i prijemni ) i ne koristite 5 udžbenika za jedan predmet.. dovoljan vam je 1, onaj koji ste koristili kroz srednju školu za određeni razred.. bitno je da razumijete ono što učite, nikako nije bitno znati datum rođenja pojedinog kemičara i slične gluposti. sve i jedan odobreni udžbenik MORA sadržavati sve što će se od vas tražiti i na maturi i na prijemnom.. nitko od vas neće tražiti ono što ne znate ( kao npr. na natjecanjima ), nego ono što bi trebali znati =)
 11. Debata sa teme "maturanti 2011./2012."

  dajte ljudi, ovo stvarno nema svrhe.. zašto ne bi debatirali na neke teze svrsi vrijedne? a ne da gubimo vrijeme i trošimo pažnju na MIOC.. uostalom, tko nam garantira da to zapravo nije neki pedofil ili slična nakaza? postoji divni "bann", možemo zamoliti nekoga tko ima pravo na to da to i učini i nastaviti se lijepo družiti kao i prije mioc.. baš smo super ekipa i poštivamo jedni druge, i na faxu ćemo si pomagati međusobno i družiti se, Pomet je opisao kako će izgledati život dotične dok će naš život biti ispunjen i zanimljiv, bit ćemo nešto što MIOC nikada i nigdje neće, bit ćemo tim..
 12. Menze

  oo super hvala ti :)
 13. Debata sa teme "maturanti 2011./2012."

  hmm, superumovi kažeš? superumovi se ne ponižavaju ovako javno.. više bih rekla da to čine ograničeni umovi shvatila sam tvoj sarkazam u pisanju, ali nisi navodnike stavio, pa sam morala nadopuniti ( za "superumove", jel )
 14. Menze

  ima li zdrave hrane tamo? ovaj pjesak s vodom me zabrinjava :S