Cartilago25

+Members
 • Content count

  25
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

3 sljedbenika

O Cartilago25

 • Rank
  brucoš

Profile Information

 • Spol
  Male
 • Lokacija
  Rijeka
 • Interesi
  sve, baš sve :D
 • Sveučilište
  Rijeka
 • Godina studiranja
  3rd year

Nedavni posjetitelji profila

425 pregleda profila
 1. Anatomija

  pa odmah ti prvi tjedan počinje nastava pa probaj prije nabaviti.ali uvijek stigneš :)
 2. Raspored i nastavni plan za akademsku godinu 2013/2014.

  to će se sve promijeniti ako bude preklapanja i bit cete o tome obavijesteni :)
 3. Anatomija

  E to ti ne bih znao..ali mozda vec sa rokovima koji pocinju pocetkom 9.mjeseca :)
 4. Anatomija

  Preko interneta i u knjizari je 200.Kod Softe je bilo oko 120.Mozda grijesim ali tako nekako. Nisam siguran. Ja bih uzeo onda original engleski Netter ako je cijena ista.
 5. Anatomija

  Pa ja sam si uzeo original od Bobinac:Osnove anatomije . Ima slika da ali ono nisu pretjerano meni koristile.Ima isto kod Softe.Jeftinije nego u knjizari. Neznam jesu li se bunili oko kopije te knjige. Valjda nisu :)
 6. Anatomija

  Pa da.Kopije sigurno a oriđiđi će valjda imati.Znam da je prethodnih godina imao par primjeraka i da je uvijek znalo ostati. A za te slike tj slikovne priloge, hm- ja sam prošao anatomiju bez njih Ali ti mogu biti od pomoći.Isto ih ima Softa a imaš ih i tu na forumu skenirane.
 7. Anatomija

  Waldeyer ti ne treba iPeter dosta Krizana vjeruj ! Softa bi mogao imati nekoliko primjeraka. Ima i kopije a mislim da mozda ima pored faxa u jednoj maloj kopiraonici.
 8. MKBK I

  bok pa ovo piše pod obveznu literaturu: 1. Obvezatno ispitno gradivo 1. P.W. Atkins, M.J. Clugston: "NAČELA FIZIKALNE KEMIJE", "Školska knjiga" Zagreb, 1992. 2. Mladena Kirigin: "ORGANSKA KEMIJA", Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet - Rijeka, 1996. 3. P. Karlson: BIOKEMIJA ZA STUDENTE KEMIJE I MEDICINE, Školska knjiga, Zagreb, 1993. 4. J.Rupčić, R.Domitrović, Č.Milin, M.Tota, D.Broznić: "PRIRUČNIK ZA SEMINARE I VJEŽBE IZ MEDICINSKE KEMIJE I BIOKEMIJE I.”,Sveučilište u Rijeci, Medicinski fakultet - Rijeka, 2012. 5. N. Burger: “Zbirka zadataka iz kemije za studente medicine i stomatologije”, “Medicinska naksenty”, Zagreb, 2012. Ali ono što će ti zaista trebati je ovaj Priručnik kojeg ćeš morati uzeti na zavodu kad za to dođe vrijeme. Ja sam još upotrebljavao Kirigin : organska kemija .To se može uzeti na faxu također u skriptarnici. Na kraju kolegija se uči dio iz Karlsona .Tu ćete učiti samo mali dio a ta će ti knjiga trebati baš na 2. godini u sklopu Biokemije 2.
 9. Anatomija

  Meni je Sobbota bio ok.Ali Netter je isto super. Ovisi kako kome paše.
 10. Izborni predmeti

  haha pa naravno da nema 5ica je tu :)
 11. Upisi 2013

  Haha to te obicno pitaju jesi li sigurna da to zelis kada ti zele sugerirat nemoj haha ali ok ce ti biti :)
 12. Izborni predmeti

  Pa ja sam ti bio na Osnovama računala i ok je predmet ako samo hoćeš imat 5 i završiti što prije.Nisam bas previše vremena potrošio i prelagano je. Što se tiče regeneracijske medicine, nemam pojma. A Stanični molekularni mehanizmi- održava se u trećem trimestru i koliko sam čuo od ostalih nije bilo predobro.Znam da su se bavili predstavljanjem nekih radova na engleskom i da su odslušali par predavanja o tim mehanizmima.
 13. Upisi 2013

  Što se tiče e-molbe, to ideš na stranicu od sveučilišnog centra i tamo ćeš vidjeti da ti piše e molba-Nju ispuni i isprintaj, a moraš ako si prva godina a jesi isprintati i onaj SCRI-2 dokument.To moraš ispuniti a onaj drugi uokvireni dio moraš odnijeti u srednju školu da ti ga ispune i potvrde. Što se tiče izbornih predmeta, mislim da se nije ništa mijenjalo, barem koliko ja znam u zadnje dvije godine što ne znači da neće.To ti neznam ali što god izabrala bit ćeš obavještena o tome kada ti počinje bilo u referadi bilo na katedri na kojoj se izborni predmet održava. :)
 14. Upisi 2013

  hm neznam..mislim da smo mi uplaćivali troškove upisa u prvu godinu 330 kn...mislim da iPeter nesto tamo pod Upisi na kraju dokumenta
 15. Upisi 2013

  pa ja mislim da ne bi trebalo biti problema...ako dobro vidim imate tri dana za doći na upis nigdje nije navedeno da 1. na listi mora doći prvi dan upisa :)