aaa123

+Members
 • Content count

  42
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

1 sljedbenik

O aaa123

 • Rank
  brucoš

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Godina studiranja
  Finished
 1. Izborni predmeti

  toksikologija- nije je bilo prošle godine lijekovi i marketing- super,nalazite se po dogovoru i imate radionice,ocjene ok propedeutika ortopedije-mislim da je bilo kratko hitna stanja-ne bih znala kardiovaskularni-kratko i sazeto,a dosta toga ces znat sa interne.
 2. Izborni predmeti

  Ne melanom,ove godine su predavanja bila za vrijeme rokova, sto nije bas...jel.. :/ a i ovima sto su predavali nije se dalo...meni nije bio bas nest.
 3. MEF Sarajevo Vodiè za anemije

  o da,pomoglo je HVALA
 4. Farmakologija

  ... pa od kud učiti farmu? :D
 5. Fiziologija i patofiziologija I

  puno zahvaljujem! :)
 6. Fiziologija i patofiziologija I

  a kako i gdje dobijemo korisnicko ime i password da mozemo vidit novosti i sl.? :D
 7. Histologija

  tomac: bubreg (jg aparat,glomerul, uloga mezangijskih st i jg aparata) prostata i njen razvoj,st neurl grebena, zone l.mozdine,uho-kost i membr dio,zeludac i sluznica,jetra... sretno :)
 8. Anatomija

  da kolege su u pravu...samo ucite i bez panike....rad ocekujte....sve se moze stic, nekad s vise nekad s manje odricanja, al se stigne. i nemojte se preplasit kad vidite kolicinu gradiva koju trebate naucit i hrpu latinskih naziva. il ako asistenti malo viču na vas. koncentrirajte se i ucite BEZ panike te probajte logicki razumjeti i povezivati stvari, bit ce vam lakse. :)
 9. Anatomija

  slažem se s kolegicom...ne treba ga se bojat. super objasnjava i nije mu problem objasnit vise puta nesto. i stvarno je korektan (mislim, ako covjek nesto objasni 10 puta, vi kazete da vam je jasno, onda neznate....hm...) a i korektan je na kolokvijima :)
 10. Što mislite o klapama?

  osobno volim otici na neke od koncerata i tad mogu poslusat. mnogo pjesama su na dijalektu i nekima je tesko shvatit o cemu se tocno radi,ali to je to, dio nase glazbe, dalmatinske...inace preferiram a capella. klapsko tipicno izvorno pjevanje je a capella...također pjevati na taj nacin zna bit zahtjevno jer se pjeva u vise glasova...estradizacija? da! pogotovo pjesma kako cu joj rec da varin...mislim osobno da je neko forsiranje...nisam bas za to. premda ima dosta lijepih klapskih obrada nekih hrv.pjevaca tipa gibo, oliver...to mi je ok i neke od tih stvari imam na ipodu obrade su zaista lijepe
 11. Savjeti I Iskustva

  Koliko je pametno nabavljat literaturu s 2.god malo unaprijed?
 12. Medicinska biologija

  membrana i transport glikolizacija er jezgra kromatin meh.popravka samo hrabro!
 13. Medicinska biologija

  e da pitanja sa zavrsnog kruze...i nisu toliko detaljna kao na parcjali.. na usmenom kazu da kapovic dosta citologiju pita,g protein i one glikozilacije...ugl nije previse detaljno sto se tice pitanja s druge parcjale,evo nekih pa ako posluze... reverznu transkriptazu sadrze dna virusi,rna virusi, bakterije?... ubiktivin-sto nije tocno saperoni-uloga tumor-supresorski geni povezivanje enzima i stvari u vezi repl.trans.transl.rekomb gen p53 snRNA-od cega se sastoji spliceosom luksuzni geni-samo su u specjaliziranim st. st.ciklus-prelazi iz jedne u dr.fazu sto je otkrio t.hunt(tako nesto) rekombinacija
 14. Medicinska biologija

  e pa to...ako postoji nesto krace, valjda ovi stariji znaju...iz ceg su oni ucili? inace ok je ta ideja da pisemo pitanja za sljedece brucose, da se znaju orjentirat :)
 15. Medicinska biologija

  evo jos nekih, ne mogu se tocno sjetit pitanja,al ugl... -sto izgrađuje jezgrinu laminu,tak nest u vezi nje, i povezivanje u vezi citoskeleta koji dio sudjeluje u izgradnji cega -sto nemaju bakterije -nesto u vezi propusnosti jezgrine membrane -Na/K prijenos -perinuklearni prostor inace iz ceg planirate ucit za zavrsni iz biologije?:blink: