Friedriech

+Members
 • Content count

  13
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Friedriech

 • Rank
  brucoš

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Lokacija
  Varaždin
 • Sveučilište
  medicinska škola
 • Godina studiranja
  Finished
 1. Interesira me kako je u osijeku organizirana nastava po bolonji i molio bih da netko napravi osvrt i usporedi situaciju u Osijeku sa tekstom jedne brucošice iz Rijeke o organiziranosti nastave u Rijeci njen tekst>
 2. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  To što si čula nije istina. Osijek ima svoje profesore.
 3. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  Zapravo se nedam da bi se iskustvom studenata moglo mišljenje o svim mef fakultetima izjednačiti. Zaključkom da svi nude svoje povoljnosti, znanje koje se nudi je svugdje podjednako kao i mogućnosti (izborne nastave?). Mislim da su svi fakulteti ravnopravni što se tiče toga pa, ako sam u krivu neka me netko ispravi.
 4. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  postove ne shvaćaš baš najbolje, a što se tiče samog pitanja još uvijek ne postoje kvalitetni odgovori koji bi mogli opovrgnuti stereotip glavnoga grada i njegovih, ah toliko velikih mogućnosti da ljudi ne znaju kamo se okrenuti. Dakle molim za daljnje da se tko god davao odgovor drži pitanja, neka pronikne u bit pitanja sa svojim iskustvom i neka ga podijeli sa drugima kako ne bi mladi iz hrvatske očajavali za zagrebom.
 5. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  negdje sam pročitao da je mef u zgu treći medicinski faks na svijetu što se tiče godine osnutka, a sjetimo li se Tesle i prilike odnosno neprilike koje je ovdje imao kao znanstvenik u pogledu ostvarenja ideja dolazimo do zaključka gdje se ostvaruju, odnosno ne ostvaruju talenti (umjetnici, znanstvenici), snovi i napredak. Pa ajmo svi zapaliti svijeću
 6. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  A sto je onda London? drugi planet, zar ne?
 7. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  Nije da time utječeš na moje iskustvo, a što se tiče izjave o kriminalu, zar baš moram naglašavati sarkazam? :)
 8. Medicinski Fakultet - Ali Koji?

  Grad je veći > veća navala > veći red za usluge fotokopiranja i jela - veće gužve u tramvaju - u zadnje vrijeme veća stopa razglašenog kriminala Sam fakultet u Zg < ništa nije na jednome mjestu A što se tiče ponude izlaska, tko ozbiljan može reći da ima vremena uz medicinski faks na leđima izlaziti van?
 9. Ne znam da li je slično pitanje ovdje na forumu već postavljeno, ako da, ispričavam se Zašto je mefZG svima prvi izbor - nudi li što boljeg nego dolje navedeni? Što nudi mefOS, a što mefRI što se tiče znanja, opreme, stručnjaka... itd? :)
 10. Na Rubu Znanosti

  Inaktivno.
 11. Cilj Opravdava Sredstvo Ili...?

  Svatko ima slobodu da odlučuje na koji način će razmišljati. Da li svojom ili tuđom glavom... A cilj koji si svaki normalan čovjek zadaje ne bi smio ugrožavati putem sredstva ljude u njegovoj okolini, a niti živi svijet. Ako se radi o dobroj stvari umrijet ćeš radi nje, a ako se radi o zloj stvari nestati ćeš radi nje.
 12. Siguran sam da je najjednostavniji način pink floyd :)
 13. Maturanti Generacije 2008./09.

  Pozdrav. I moja sudbina bi trebala teći u smjeru prijamnog na medicini. Mislim da će ove godine navala biti dosta velika, a konkurencija relativno jaka i nadam se da ću nakon što se primim posla i ja biti dio jake konkurencije.