TraTinčica123

+Members
 • Content count

  7
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O TraTinčica123

 • Rank
  gdje sam?

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Lokacija
  Rijeka
 • Sveučilište
  MedRI
 • Godina studiranja
  4th year

Nedavni posjetitelji profila

671 pregleda profila
 1. Poštovani studenti, Katedra za Radiologiju Medicinskog fakulteta u Rijeci u suradnji sa Kliničkim zavodom za radiologiju KBC-a Rijeka i Univerzitetnim kliničnim centrom (UKC) Ljubljana Vas poziva na 2. ljetnu školu intervencijske radiologije i invazivne kardiologije namjenjenu studentima završnih godina studija medicine, koja će se održati 23. i 24. lipnja 2017. godine u Rijeci! Kotizacija za sudjelovanje je BESPLATNA! Svi polaznici škole imati će plaćen smještaj, sve obroke i gala završni party! Studenti zainteresirani za školu mogu se prijaviti putem google obrasca (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqa61tbc9BQXBsKhxX6UbapkQBkBLT70GsLj14hEfSNrKBpA/viewform?c=0&w=1 ). Za prijavu je najvažnije napisati motivacijsko pismo na hrvatskom jeziku u kojem trebaju biti objašnjeni Vaši motivi i ciljevi prijave za školu, koje ćete unijeti u obrazac, te poslati CV na email skolaintervencije@gmail.com . Broj mjesta je ograničen, a prijave primamo do 20.05. OBAVIJEST STUDENTIMA.pdf
 2. izborni

  Prof. Sorta Bilajac je meni osobno super. Sa zavoda za društvenih znanosti je pa takve teme treba i očekivati (znači ništa ful bitno i pametno za budućnost), ali meni je žena zmaj. Način na koji predaje je meni toliko inspirativan, da joj svaki puta nakon predavanja kažem da neka se kandidira za predsjednicu. Inače ne pila, nađete se 2-3 puta, svi imaju 5 (mislim da čak ni ppt ne treba raditi, da samo malo poslušate).
 3. Infektologija

  Će nas tko malo updateat u ovoj temi? Kakvi su ti famozni infekti? Može li to prosječan student ovog fakulteta proć ili što? Jer svi o njima pričaju kao da je lakše popest se na Mt. Everest nego ih položit!
 4. Literatura na njemackom jeziku

  Probaj na torrentima. Ja sam sve moguće na engleskom skidala od tamo, vjerojatno ima i njemačke literature
 5. CIMERICA

  Tražim cimericu sa stanom, ili da zajedno tražimo stan! Studentica MedRi-ja, pa onda da nam je negdje blizu da lakim korakom možemo na faks. Nepušač sam i cijenila bih kad bi i druga strana isto tako Ponude primam u inbox!
 6. Penlight

  Ljudi, ima na Ebayu kupiti za 2 dolara, na AAA baterije. Evo koristim ju pola godine, sve radi, ne jede te baterije ko nenormalna, i super je jer dolazi u hrpu boja
 7. Koju Pjesmu Trenutno Slušate?

  https://www.youtube.com/watch?v=bPJSsAr2iu0
 8. Pozdrav kolege!

  Ime mi je Valentina, i studentica sam medicine. Kao i svima pred prvi kolokvij, i u cijeloj prvoj godini na pameti mi je anatomija, i razmišljam što da upišem ako ova medicina ne bude išla. No da, prvo skoči pa reci hop. Na ruci imam napisano corpus adiposum infrapatellaris. možda pomogne za sutra. Želim vam svima ugodnu večer, nadam ste da ste uživali uz dr.House-a prije spavanja.