marko_990

+Members
 • Content count

  15
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

9 sljedbenika

O marko_990

 • Rank
  brucoš
 • Rođendan 22.03.1991

Contact Methods

 • MSN
  tarle.m@hotmail.com
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Spol
  Male
 • Sveučilište
  Medicinski fakultet
 • Godina studiranja
  4th year

Nedavni posjetitelji profila

1733 pregleda profila
 1. MEF Zagreb Medicinski engleski - 2.godina

  Evo jedne, pazite ako slučajno ima pravopisnih grešaka NEURONS, NERVES AND NEUROGLIA.pptx
 2. Gotova prva godina!!!!

 3. MEF Zagreb Praktièni ispit

  1. arteria femoralis- leš 2. venter inferior m. omohyoideus- leš 3. venter posterior m. digastrici-leš 4. vena saphena magna-leš 5. lobus caudatus-preparat jetre 6. auricula dextra-preparat srca 7. plexus sacralis- leš 8. m. plantaris longus-leš 9. glandula vesiculosa-preparat-vesica urinaria 10. tractus iliotibialis-leš 11.m scalenus anteriror-leš 12. truncus pulmonalis-preparat srca 13. tentorium cerebeli-leš 14. n phrenicus-leš 15. m. psoas major-leš 16. tendo calcanei-leš 17. n. peroneus superficialis-leš 18. v. brachiocephalica sinistra-leš 19. ureter dexter-leš 20. a. renalis-preparat bubrega 21. funiculus spermaticus-preparat 22. ductus parotidei- stenonov hodnik-leš 23. a. facialis-leš 24. chiasma opticum-preparat baze mozga 25. m. gracilis-leš 26. a. mesenterica superior-leš 27. n ishiadicus-leš 28. foramen stiloPetertoideum-plasticna lubanja 29. lig. acromioclaviculare- model 30. ?
 4. Prijemni Ispit 2009.

  Ucim ja već jako dugo. Ostala mi je još cijela biologija, ali s njom necu imati problema. Išao sam ja na puno natjecanja, a iz biologije sam ove godine bio 4. u Zagrebu. Kužim ja kemiju i fiziku, no uvjeren sam da ne mogu riješiti više od 35 zadataka iz fizike i kemije, dok biologiju mogu sve riješiti. E sad je sve pitanje treme i srece... A bumo vidli. PS. Pustite na miru kvantiteku i kvalitetu... :lolcina:
 5. Prijemni Ispit 2009.

  Kao što rekoh, živim u Velikoj Gorici; znaci 15-20 km od Zagreba. Što se ocjena tice, mislim da neću imati problema. Sve razrede sam prošao s 5,0. Jedino sto me muci je fizika i kemija....
 6. Prijemni Ispit 2009.

  Hvala na odgovoru. -Zapravo moj najveci problem je taj što ne znam gdje da idem studirati. Dvoumim se između Zagreba i Rijeke. Bojim se da Rijeka nema tolike kvalitete kao Zagreb, iako ne mora biti. Možete li mi možda reci koje su zapravo razlike Zagreba i Rijeke i zašto svi žele u Zagreb? Inace sam završio medicinsku školu (Mlinarska) koja ne nudi znanje koje je potrebno za svsentyvanje traženog gradiva na prijemnom zbog nedostatka općeobrazovnih predmeta koji su nužni za upis. Molim vas pomozite mi u mojoj odluci jer su slijedeci tjedan prijave. PS. Zagreb ne spada u Zagrebačku županiju nego u XXI. županiju (Grad Zagreb)!
 7. Prijemni Ispit 2009.

  Pozdrav svima! Zanima me da li je moguće upisati se u studentski dom iako živim 20 km od ZAGREBA ( Velika Gorica)? Unaprijed se zahvaljujem! :gazdarca:
 8. Boook!

  Pozz Banana!!! Držim ti fige, ali pod uvjetom da ih i ti meni držiš...lol Nego reci ti meni Ana zašto želiš biti liječnica? Voliš gledati ulkuse,dekubituse,candidu,kondilome i sl.? :gazdarca:
 9. Evo ljudi!!! Pogledajte najnovije informacije s medicinskog fakulteta u Zagrebu. U skripti se nalaze dva prijemna ispita.Jedan od prošle godine, a drugi iz 2005. Uživajte!!!! :D upisni.pdf
 10. Introduction

  Eto draga Helena! Htio sam ti prvi odgovoriti, ali Ida me je prestigla. Svejedno, draga kolegice drago mi je što si s nama. Amen!
 11. Pozdrav Svima Koliko Vas Ima :)

  Ja ti držim fige! Ali pod uvjetom da ih ti držiš i meni...lol
 12. Pozdrav

  Hvala na gostoprimstvu!
 13. Pozdrav

  Nadam se da Vam je muž rekao da će dobiti sina...