Puella Crispa

+Members
 • Content count

  6
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Puella Crispa

 • Rank
  gdje sam?

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Sveučilište
  MEF Mostar
 • Godina studiranja
  1st year

Nedavni posjetitelji profila

422 pregleda profila
 1. Medicinski fakultet Mostar

  Ja sam odlučila da neću biologiju učiti do 5. mjeseca, jer sam gledajući primjere prijemnih zaključila da mi neće ni trebati više učenja. Trenutno sam na fizici. Idem na školske pripreme iz fizike, koja mi nije mrzak predmet. Ipak, imam malo rupa iz prvog razreda, ali valjda će se i to dati riješiti. Radim i na kemiji pomalo, a iz toga mi je najgore što nismo nikako ili skoro nikako učili otopine, redoks procese i elektrokemiju. Pomalo me strah nekih stvari vezanih za prijemni, ali mislim pozitivno. Nadam se da ćemo biti kolegice, sretno ti.
 2. Medicinski fakultet Mostar

  Koliko ja znam, upada ih 5 bez plaćanja (50 ukupno), a jedan semestar košta 1500 KM (bez plaćanja 200 KM). Drago mi je da se netko napokon javio na moj post. Kako ti napreduješ s učenjem, dokle si stigla? Muči li te ijedan predmet?
 3. Medicinski fakultet Mostar

  Ove godine planiram upisati medicinu u Mostaru. Ako ima slučajno ovdje netko s mefmo, može li mi podijeliti svoja iskustva vezana za prijemni. Na koje se gradivo treba bazirati, je li teško upasti?
 4. Maturanti generacije 2014 2015

  Ja sam otkad je završila nastava uglavnom odmarala. Danas sam počela malo čitati literaturu za maturalni rad. Kad završim s tim, učit ću kemiju 2. razred jer sam iz tog dijela gradiva najgora. Sretni Božić tebi i svima! Pripremaš li se ti? Jesi li u prvom polugodištu imalo učila?
 5. Maturanti generacije 2014 2015

  Pozdrav svima! I ja sam maturantica koja se sprema za medicinu. U zadnje vrijeme počela sam malo ponavljati kemiju. Zanima me, koliko su na prijemnim ispitima zastupljeni elektrokemijski procesi (galvanski članci, elektroliza i sl.), budu li zadaci iz tog područja. Pitam jer mi nismo u drugom razredu nikako radili tu nastavnu cjelinu. Unaprijed hvala! Usput, čestitam ovogodišnjim brucošima, a onima koji planiraju na medicinu dogodine želim puno sreće i pameti!