Ox1

+Members
 • Content count

  28
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Ox1

 • Rank
  brucoš

Profile Information

 • Spol
  Male
 • Sveučilište
  Medicinski fakultet
 • Godina studiranja
  2nd year
 1. Skripta je nacelno pisana prema knjizi, ali koristio sam i vanjsku literaturu. Skripta nije klasicno napisana tako da se smanji broj informacija iz knjige vec sam si dao umjetnicke slobode i napisao na nesto drugaciji nacin. Treba napomenuti da u nekim dijelovima je preopsirna i da neke informacije nisu nimalo relevantne za prolaz. Meni je posluzila, nadam se da ce jos nekome. Skripta iz histologije.pdf
 2. Tekst sam uzimao iz obavezne literature, a slike su vecinom uzete iz vanjske literature. Prvi dio je uglavnom tekst jer je potrebno dosta opisavanja, ali kasnije pocnu prevladavati slike. Meni su najvise pomogla videa iz https://www.youtube.com/user/AnimatedEmbryology/videos. Sretno svima! Skripta iz embriologije.pdf
 3. Ostao je još samo treći dio. Cijenu mu je 60 kuna. Knjiga je u dobrom stanju, na par strana su neke rečenice podcrtane. Za ostale informacije se javite na forumu ili na broj 091-9465-363.
 4. prodajem Atlas iz histologije

  Prodano.
 5. Pozdrav, prodajem sva tri priručna anatomska atlasa ili tzv. platzere. Radi se o desetom izdanju. Prvi je u vrlo dobrom stanju, drugi je u odličnom stanju, dok je treći u dobrom stanju. Sva tri prodajem za 300 kuna. Za ostale informacije se javite na forumu ili na broj 091-9465-363.
 6. Pozdrav, prodajem atlas iz histologije, u vrlo dobrom/odličnom stanju, 100 kuna. Atlas se koristi kao dopunsko štivo na vježbama. Za više informacije se javite na forumu ili na broj 091-9465-363.
 7. Filmovi koje ste gledali u zadnje vrijeme

  La la land preporučujem svakome tko se razumije u filmove jer će ga oduševiti. Scenografija i kinematografija su inovativne i nevjerojatne. Mjuzikl, ako ga tako uopće mogu nazvati, se često ne svidi ljudima jer očekuju nešto stila Mamma Mia, ali ovo je na toliko načina posebno da ga preporučam svim romanticima i sanjarima, a i realistima jer će svatko izvući nešto iz kraja filma.
 8. Skripta je, kao što možete pročitati u naslovu, napisana po pitanjima za usmeni ispit za 2015/16. Pitanja sam također stavio da se mogu skinuti tako da se možete orijentirati. Skripta služi kao pomoć pri učenju i trebala bi se koristiti kao nadopuna Harperu ili za ponavljanje pred usmeni. DISCLAIMER: Skriptu sam pisao za vrijeme trajanja MKBK 2 što znači da se s nekim njenim djelovima (čak i nekim poglavljima) danas ne bih složio. Koristiti na vlastitu odgovornost. PITANJA_ZA_USMENI_ISPIT_IZ_MKBK__2.pdf Skripta MKBK 2.pdf
 9. Ekipa, trebala bi mi vaša pomoć. Tražim studentski posao koji bi mogao raditi uz faks (na demonstrature sam se zakasnio prijaviti jer tada nisam bio u ovakovoj situaciji) što znači nešto s malo radnih sati tjedno (cca. 15). Znam da ovo nema bas tu nekog smisla pisati, ali moram probati pa ako ste nešto čuli od frenda/na faksu/u menzi slobodno tu napisite. Student servis sam već provjerio, kao i ostale stranice za studentske poslove. Samo da nije konobarenje jer imam neugodnih iskustava s time. P.S.Treca sam godina.
 10. Pozdrav, prodajem knjigu iz patologije: Patologija 4. (Damjanov, Seiwerth, Jukić, Nola). Knjiga je potpuno nova, praktički neotvarana. Cijena knjige je 380 kuna. Za više informacije pošaljite poruku na forumu ili mi se javite na broj mobitela: 091-9465-363.
 11. Još su ostali: Medicinska sociologija, grupa autora - 40 kuna; originalna knjiga, nešto podcrtavano Atlas iz histologije - 150 kuna; kopiran u boji, vrlo dobro stanje, izinimno bitan za histlogiju.
 12. kupujem Kupujem knjigu iz patologije!

  Knjiga je kupljena.
 13. Pozdrav, kupujem knjigu iz patologije, 4. izdanje, nepodcrtanu i u sto boljem stanju. Javite se porukom ili na mobitel 091-9465-363.
 14. Još su ostali: Temelji neuroznanosti - 60 kuna; kopirana knjiga koja ima tvrdi uvez, izvrsno stanje, nepodcrtana Medicinska sociologija, grupa autora - 40 kuna; originalna knjiga, nešto podcrtavano Prodajem i atlas iz histologije - 150 kuna; kopiran u boji, vrlo dobro stanje. Javite se u inbox ili na broj 091-9465-363 za slike i daljnje upite. Primopredaja jedino moguća u Zagrebu.
 15. Temelji neuroznanosti - 60 kuna; kopirana knjiga koja ima tvrdi uvez, izvrsno stanje, nepodcrtana Medicinska sociologija, grupa autora - 40 kuna; originalna knjiga, nešto podcrtavano Vježbe iz fiziologije čovjeka (priručnik za vježbe iz fiziologije), grupa autora - 40 kuna; originalna knjiga, dobro stanje, neke stvari napisane olovkom Imunologija, grupa autora - 40 kuna; kopirana knjiga, 7. izdanje, vrlo dobro stanje, nepodcrtana Harperova ilustrirana biokemija - 250 kuna; originalna knjiga, 29. izdanje, izvrsno stanje, nepodcrtana Osnove histologije, Junqueira, Carneiro - 240 kuna; originalna knjiga, 10. izdanje, izvrsno stanje, nepodcrtana Medicinska embriologija, T.W. Sadler - 180 kuna; originalna knjiga,10. izdanje, izvrsno stanje, nepodcrtana Praktikum iz histologije, B. Durst-Živković - 50 kuna; originalna knjiga, vrlo dobro stanje, neke stvari napisane olovkom Javite se u inbox ili na broj 091-9465-363 za slike i daljnje upite. Primopredaja jedino moguća u Zagrebu.