Aesculapiusss

+Members
 • Content count

  6
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Aesculapiusss

 • Rank
  gdje sam?
 • Rođendan Kolovoz 23

Profile Information

 • Spol
  Male
 • Lokacija
  Varaždin
 • Interesi
  Skalpel
 • Sveučilište
  MedRi
 • Godina studiranja
  1st year
 1. semestri

  Svaka informacija dobrodošla, mene isto zanima. No, imam dojam da, osim neke insider informacije, moramo čekati službene informacije i raspored...
 2. Brucoši 2016 / 2017 (MedRi)

  Kolega i ja vjerojatno. Bude nas sigurno dosta tamo. Svaki fakultet ima posebno "uvodna predavanja" za svoje brucoše tako da se budemo upoznali i našli nekako. Bar oni koji dođu.
 3. Predstavljanje i poruka maturantima

  Velika nas je većina prošla pakao na ovaj ili onaj način s upisima na tu infamoznu medicinu Preživjelo se i bude bolje. Tih 10 godina bude se u dobrom društvu nadoknadilo i budemo svi mi to riješili. Mnogi su imali "ispodprosječan" prosjek. Neki su imali odličan prosjek, ali iza toga nije ništa stajalo konkretnoga pa su i oni pakao proživljavali. Sve se to nadoknadi i unaprijedi višestruko čim se uhoda u konstantan ritam učenja i dođe tren kad uđe u rutinu i ne predstavlja problem, a da ima sastrane vremena za upoznavanje novih kolega, druženja, sporta, opuštanja i sl. Samo hrabro! A do onda, kolegice, ugodan odmor i nije predstojeće učenje ništa šta nije izvedivo! Tko god ovo čitao za godinu dana, samo jako. Vidimo se u listopadu!
 4. Brucoši 2016 / 2017 (MedRi)

  Pozdrav! Čestitam svima koji su upali na MEF Rijeka! Vjerujem da smo svi sretni i radujemo se studiju te da nas bude iz raznih krajeva Hrvatske! Uživajmo sad jer posao kreće za manje od 3 mjeseca! Vidimo se svi na jesen, a do onda na zaslužen odmor, dragi kolege i kolegice! Živjeli!
 5. Vodič za maturante

  Pozdrav dragi kolege i budući kolege, evo i mojih par savjeta za upis. Znam da se neke stvari dovoljno ponavljaju u odgovorima, ali nije loša stvar za psihu čut jedno te isto više puta da se dobi dojam sigurnosti u pročitano. Dakle; Govorim iz osobnog iskustva i smatram da bi uz eventualne prilagodbe individualne bilo čisto dovoljno za prosječnu osobu. Definitivno počnite učiti rano. Ne mora nužno biti 9. mjesec ako ste sigurni u nekakve temelje znanja, ali najkasnije na početku zimskih praznika. Nećete požaliti. Možda se čini ko puno posla i dug period učenja, ali ako ne možete ovo premostiti, pitajte se kako će na faksu bit. Kao materijale za učenje preporučam (međuostalim) dotične skripte: I definitivno priručnike za maturu elementa: Fizika u 24 lekcije, Kemija u 24 lekcije, Biologija za maturu. Usklađeno, spomenuti materijali su poprilično dobra literatura za učiti. Ukoliko imate relativno dobru podlogu, bit će dovoljno. Naravno, rješavajte prijašnje mature do trenutka kad vam dojade pa onda još malo. Budite smireni, rasporedite vrijeme, učite po koji sat dnevno i vikendima malo jače. U tjednima prije početka matura i ispita, definitivno stisnite i zagrijte stolicu da budete u potpunosti u elementu. Jednom kad se ufurate i počnete konstantno biti "u elementu", kad počnete o gradivu razmišljati tijekom ležernih aktivnosti, znate da ste na pravom putu. Opustite se, stres bude neizbježan, ali definitivno ga smanjite koliko možete. Ispitima pristupite smireno i hrabro, ne preispitujte sami sebe, vjerujte u ono što ste mjesecima učili. Smatrate li da imate lošiju podlogu, pogledajte dodatne skripte koje su iznad navedene. Želim svima sreću i neka Vam se ostvari upis za kojim pretpostavljam žudite. Čekamo Vas u svijetu medicine
 6. Predstavljanje

  Poštovanje, nadobudan sam budući student medicine. Spremam upis već dulje vrijeme, no imao sam za nadoknaditi puno rupa u znanju pa se još uvijek mučim Pohađao sam tehničku gimnaziju, prva generacija u Hrvatskoj. Odličan je to program, ali neke stvari su ostale u magli za netehnička zanimanja pa zato moram malo jače stisnuti od većine klasičnih gimnazijalaca. Šta se mora nije teško, ne? Kad ne učim bavim se glazbom i sportom. No, upis mi je već godinu dana najbitnija i jedina stvar na pameti... Želim se uključiti u zajednicu medicinara kako ću uskoro nadam se i ja postati jedan. Također, dobro bi mi došli svi materijali koji se nalaze na ovoj stranici da si osiguram upis Lijep pozdrav svima!