Transpozon

+Members
 • Content count

  93
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Transpozon

 • Rank
  brucoš
 • Rođendan Svibanj 30

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Lokacija
  Somewhere in the galaxy
 • Sveučilište
  Zagreb
 • Godina studiranja
  2nd year
 1. ZET 2010./11.

  Ne vidim zašto se vi, koji živite u Zagrebu, uzbuđujete oko 83kn mjesečno koje trebate izdvojiti za ZET, sad kad već moramo plaćati pokaz. Primjerice, ja, ali i vjerojatno moje kolege koje putuju HŽom, moraju izdvojiti 247kn mjesečno ZET-HŽ + 91kn za priključnu kartu jer živimo u Zagrebačkoj županiji, odnosno tik uz sam Grad Zagreb.
 2. Teèaj znakovnog jezika

  Bok! Htjela sam pitati, hoće li se ove godine održavati tečaj znakovnog jezika za studente medicine i kada? Nadam se da nisam zakasnila. Hvala na odgovoru. :)
 3. postoji na netu nešto što se zove university ranking pa si možeš pogledati. http://www.webometrics.info/rank_by_country.asp?country=si inače, i ja isto razmišljam o prebacivanju... s obzirom na to kad ćemo ući u EU. :S
 4. Rad u mrtvaènici

  Zar nije jednostavnije otići do neke mrtvačnice i pitati tamo nekog glavnog tko to već vodi ili nešto?
 5. Cinkanje- novi trend na medicini

  Da, nama je rečeno da su obavezna...i presmiješno mi je kad smo imali predavanje iz anatomije, kemije i itd. ljudi nenormalno pričaju otraga i ne čuje se niti iz treće klupe. i zato mi je ok ako će otići negdje na kavu, učit doma ili bilo što drugo. samo da ne smetaju ljudima koji žele poslušati taj dan, da nisu bezveze dolazili. slažem se da bi se trebalo koncipirati tako da nas nauče nešto korisno, a ne iživljavat se s potpisima, i pitaj boga čime drugime jer to na medicinskom fakultetu nije mjesto. ali mislim da je jednostavnije donijeti ultimativnu teoriju svemira nego to objasniti profesorima. čast izuzecima. znam kad sam bila na praksi prije početka prve godine, rekli su mi da vađenje krvi ili ću vježbat na sebi ili ću morati doći do njih i ako budu dobre volje, dat će mi da to radim jer na faksu se to ne radi.
 6. Predstavljanje knjige: "Korupcija u hrvatskom zdravstvu"

  Ofc, nisam ni mislila da je nešto drugo jer uopće ne vidim drugu svrhu. Osim da imaju viška vremena u životu...
 7. Predstavljanje knjige: "Korupcija u hrvatskom zdravstvu"

  Zar se korupcija može riješiti nekom knjigom? Na Balkanu?
 8. da da da

  welcome :)
 9. Državna Matura & Mef

  Savjet: Ako mislite na molekularnu, svakako morate znati dobro engleski pa ako već imate priliku - uzmite si višu razinu radi sebe - jer odmah na prvoj godini u prvom semestru imate knjige na engleskom (iz opće i anorganske i iz biologije stanice). Nije ništa komplicirano, samo će vam trebati vremena da se uhodate, a onda je na 2.godini već puno lakše učiti iz eng knjiga. :)
 10. Državna Matura & Mef

  Zar nije da se oni intezivno pripremaju od 1. razreda za DM? A i zadnjih par mjeseci 4.razreda ako si odličan učenik, nemaš kaj raditi jer si sve riješio i prof. te puste na miru da se pripremaš. I vidjela sam da tečajevi koji drže pripreme za prijemne ispite, sad drže i pripreme za DM.
 11. Kalodont

  misao p.s. zašto naglašavate posljednja dva slova - zar nije logično da će sljedeći čovjek svejedno znati s kojim slovima će započeti?
 12. Smak Svijeta 2012.?!

  Omg, koliko gluposti o tvz. smaku svijeta. Ne brinite, još ~5 milijardi godina uredno živimo.
 13. Kako ostati budan ... ?

  Meni je ok piti Coca-colu u gluho doba noći, s tim izdržim do 4-5 jer mi se obično prispava oko 2. Tablete su nepotrebne, probala sam jednom iz znatiželje guranu - imala sam nuspojave kao što je jaka vrtoglavica, tako da je ta noć svejedno propala.
 14. Kalodont

  cijanat