Nami

+Members
 • Content count

  15
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O Nami

 • Rank
  brucoš

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Lokacija
  Zagreb
 • Sveučilište
  MEF Zagreb
 • Godina studiranja
  2nd year

Nedavni posjetitelji profila

362 pregleda profila
 1. MKBK1-jesenski rok

  Je li lakse poloziti kemiju na zadnjem roku (pismeni i usmeni) ili na komisiji, ako se dogodi pad na pismenom, dal onda gubim godinu ili ipak idem na usmeni? (Mef zg) Hvala
 2. Fizika prakticni

  Bok Zanima me je li netko zna sto s vjezbama iz fizike, ako sam polozila pismeni i usmeni i imam jos njih za jesen (zadnji rok)? Je li mijenjaju princip za nas koji smo ostali, a nikako da prodemo..dal postoji mogucnost da me sruse radi vjezbi, ako se desi da opet padnem? (MEF Zg)
 3. MedUni Graz & Wien

  Sto se tice Beca, moje prijateljicu su tamo probale (trenutno su na studiju u Zg-u) i kazu da je prijemni vrlo tezak, iako uglavnom nema veze s medicinom (takoder nemaju kemiju, fiziku niti biologiju), vec se radi o logickim pitanjima, nekom opcem znanju, zakljucivanju itd. Njima je njemacki gotovo kao materinji jezik, jer su zivjele na relaciji Austrija-Hrvatska duze, ali tekst koji su stavili na prijemnom im je bio prezahtjevan i neke rijeci su ih smotale..ugl, to su opet subjektivni dojmovi, nije nemoguce upisati. Znam da je konkurencija velika i vecina upisanih budu Nijemci, ali je fakultet jedan od vodecih. Uci se "kroz igru", potpuno drugi svijet od ovog kod nas i oni jako ustraju na izlaganjima projekata, objavljivanjima radova u znanstvenim casopisima (preko kojih se onda dobivaju specijalizacije i moze se napredovati u karijeri). Obiteljska prijateljica je profesorica kardiologije na njihovom sveucilistu i kaze da je stvarno vrhunski sistem. Sto se tice polaganja ispita, traze znanje, ne samo teorijsko (koje ti treba da uopce pristupis), vec i prakticno, odnosno samostalno zakljucivanje. Ispiti se polazu nakon odlusanog kolegija, ali na ljeto i onda jos jedan rok na jesen. Sve u svemu, odlican faks, tesko za upast, ali ako uspijes i imas volju za time, nema ti kraja!
 4. Fizika-vjezbe

  znaci izvedivo je ipak. hvala ti puno na informacijama :DD
 5. Fizika-vjezbe

  Starije generacije help! Imamo iduci tjedan predrok za vjezbe iz fiz pa imam par pitanja. Kojim principom cemo dobiti vjezbu koju ce ocjenjivati? Kako da ucimo za to, tablice, formule, tocno kako izgleda u biljeznici ili cemo imati neki predlozak na papiru i da li da strebamo i neka konkretna mjerenja? Jel tesko proci? Hvala punoo
 6. Predstavljanje

  Pozdrav, Studentica sam prve godine MEF Zg.Perpetum sam otkrila dok sam trazila informacije za prijamni. Odlucila sam se priduzit ekipi da razmijenimo informacije o faksu.