MarcBo

+Members
 • Content count

  17
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

1 sljedbenik

O MarcBo

 • Rank
  brucoš

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Godina studiranja
  Finished
 1. MEFMO

  Pozdrav! Zanima me ima li netko za prodati prirucnik za razradbeni ispit mefmo pa da se posalje postom, brzom postom, busom.. kako god ? Također me zanima je li pripremna nastava od koristi, poklapaju li se te stvari i na prijemnom ili ? unaprijeed hvala
 2. Maturanti generacije 2017/2018

  Očajnooo.. Od škole jako malo stižem gotovo nikako, svaki dan imam neke vježbe, kontrolne, ispitivanja.. Imam filinig da ću doći najnespremnija i da će moje ime biti zadnje na listi, al onih koji nisu upali hahah Nadam se da ću uskoro imati više vremena... Tebii??
 3. Maturanti generacije 2017/2018

  Šta ne trebaju do 15.02.? Ja sam iz Jajca slala
 4. Maturanti generacije 2017/2018

  Ja sam prije 5 dana poslala dokumente, jos nisu stigli u NCVVO, neki mi rekli da nece jos ni za 7 dana, a to je prekasno.. Bas me strah da nece stici Kad si ti slao i odakle?
 5. Maturanti generacije 2017/2018

  Ima li netko ovdje da ne želi pokušavati u Zagrebu ? Što vam je prvi izbor, što vam dolazi u obzir, što ne, hoće li vam biti išta na spisku iza medicine ?
 6. Maturanti generacije 2017/2018

  Planira li itko u Hrvatskoj iz Bosne upisati medicinu/stomatologiju/ med biokemiju/ farmaciju?? Uglavnom bilo što vezano za medicinu i zdravstvo ako ima, neka mi se javi, bit cu zahvalna
 7. Maturanti generacije 2017/2018

  Hahah dobro je, nisam jedina Čovječe, toliko mi vremena ode na nepotrebne aktivnosti, na školsko učenje, za sljedeće polugodište me toliko strah, kako ću tek onda. Obećala sam sebi da ću bar fiziku i matematiku izvježbati preko zimskog raspusta.. ma da se bojim da ni od te priče nema ništa.. idem na školske pripreme iz biologije, ma da je to ništa ako sam ne učiš. Po mojoj nekoj logici, rano mi je učiti teoriju biologiju,eng, hr.. a za matematiku,fiziku i kemiju je vrijeme da počnem vježbati.
 8. Maturanti generacije 2017/2018

  Pozdraav ! Ove godine je moja prijateljica htjela upisati medicinu u Splitu, i položila državnu maturu višu razinu, ali kada je trebala položiti izborne predmete, odustala je i upisala skroz drugi faks.. Svoju literaturu mi je ostavila Fizika: Algebrin udžbenik, 4. izdanje i Trinomovu skriptu Kemija: Udžbenici od 1. do 4. razreda Školska knjiga, Trinomova skripta, Priručnik od školske knjige ''Kemija na državnoj maturi'' + "Test pitanja i zadataka za pripremu kvalifikacijskog ispita iz kemije pri upisu na MEF i srodne fakultete" Biologija: Udžbenici za sve 4 godine od ŠK, priručnik isto od ŠK '' Biologija na državnoj maturi'', Algebrin priručnik , Trinomova skripta i isto taj Test pitanja i zadataka. Za Hrvatski imam Trinmovu skrptu i priručnik algebrin, a za matku nemam ništa još Također, ako posotoji netko tko bi stupio u kontakt od budućih maturanata ili netko tko ima iskustva , preko Vibera, Wppa, FBa, Instagrama i otalih društvenih da razmjenimo svoje strahove, želje, snove, iskustva, očekivanja, razočaranja, radovanja.. i sve ostalo haha
 9. Maturanti generacije 2016/2017

  Ljudii kako ste se vi spremali, jeste li svaki predmet učili od početka do kraja ili ste "popunjavali rupe"?
 10. Maturanti generacije 2017/2018

  Joj hvala ti, ovo me raduje
 11. Maturanti generacije 2017/2018

  Hvala puno! A nadam se da cemo uspjeti, jos ovo ljeto malo odmoriti zivce i polako na posao. Jos jednom, hvala na riječima podrške, stvarno puno znače.
 12. Maturanti generacije 2017/2018

  Pozdrav! I ja sam sljedece godine maturantica i stvarno imam želju medicinu, imam prosjek 5.0.. Ali me muči jedna stvar, a to je što idem medicinsku školu.. Nada se da ću se stići spremiti i pokrpati propušteno gimnazijsko gradivo.
 13. Maturanti generacije 2016/2017

  Hvala ti punoo, drago mi je da mi je netko ovako sve detaljno objasnio ! Puno si mi pomoglaa
 14. Maturanti generacije 2016/2017

  Hvalaa tii !!
 15. Maturanti generacije 2016/2017

  Planiram upisati medicinu u Zg-u i za to se spremati cijelu godinu. Pošto ne živim blizu, planiram u narednih par dana otići u Zagreb i kupiti neki materijal za pripremu. Pa jel' mi netko može reći gdje mogu nabaviti što? Neki su mi savjetovali da uzmem neke skripte i na samom medicinskom fakultetu.. Bilo kakve informacije su mi dobrodošle, hvala!