redvelvet

+Members
 • Content count

  7
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O redvelvet

 • Rank
  gdje sam?

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Lokacija
  Zagreb
 • Interesi
  medicina, psihoterapija
 • Godina studiranja
 1. Maturanti generacije 2016/2017

  to mi vec daje neku nadu, hvala puno. Nadam se ma prosijek ne zezne puno ipak
 2. Maturanti generacije 2016/2017

  evo imam pitanje za vas, aj idem na jesenski rok mature al nigdje mjesta pa sljedece godine se upisujem. Zanima me koliko su bitne ocjene iz srednje nasprema maturi i prijemnom. Mogu uciti kada se potrudim i mogu nauciti ali ocjene u srednjoj mi nisu bile bas bajne, dugo sam planirala ici na ALU pa sam tek toliko prolazila srednju i sad mi je tako zao zbog toga, evo pitam dal imam sanse uopce zbog ocjena iz srednje? Prva dva razreda sam prosla sa 3, a zadnja dva sa 4 prosjekom.
 3. Jesenski rok upisa

  ok hvla vam svima na odgovorima
 4. Jesenski rok upisa

  Da li je 9600kn za Medicinu na engleskom ili na hrvatskom ili se oboje jednako plaćaju kad se tako ispisujem i upišem?
 5. Jesenski rok upisa

  Hvala puno, pogledat cu tamo. Dali možda znate da ako sada upišem neki fakultet tipa Pravo, i na kraju se ispišem sljedeće godine da probat na medicinu ili neki fakultet koji me zanima, da li ga ja mogu upisati ili moram plaćati?
 6. Evo, mene bi zanimalo da li postoji jesenski rok prijemnog ispita za Medicinu? Bilo je puno promjena planova i studija, trebala sam sljedeće godine ići na maturu *dopisna škola* te sam na kraju na vrijeme završila 4. razred i odlučila ići na jesenski rok mature što mi je i drago. Ali nisam sigurna da li postoji prijemni na jesenskome roku, jer ako ne zeznula sam se za godinu dana ionak iovak onda. Please help ljudi.
 7. Predstavljanje

  Podrav svima! Možete me za sada zvati redvelvet. Evo ove godine planiram probati upisati MEF u Zagrebu! Najviše me zanima psihijatrija pa ako uspijem bih to specijalizirala. Našla sam ovu web stranicu kada sam browsala forume za Medicinski fakultet tu u ZG-u. Hvala adminima puno na ovoj stranici, od velike je pomoći i još uložiti dodatno slobodno vrijeme za nju, sve zahvale!