3Bear

VIP
 • Content count

  1070
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O 3Bear

 • Rank
  doktor

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Sveučilište
  MedRi
 • Godina studiranja
  5th year

Nedavni posjetitelji profila

6850 pregleda profila
 1. Postavi pitanje

  Zna netko što je placenta defecta?
 2. Specijalizacija?!

  Bok, zanima me specka iz obiteljske. Ako dobijem specku u svom mjestu gdje živim (ima opća bolnica), da li se ona odrađuje u mjestu gdje je raspisan natječaj ili se liječnika upućuje u najbliži grad gdje postoji medicinski fakultet?
 3. Postavi pitanje

  Hvala Još jedno... Zašto kod konstriktivnog perikarditisa postoji nagli y descent na krivulji jugularnog venskog tlaka? To mi nikako nije jasno... :/
 4. Postavi pitanje

  Moze pomoc oko prijevoda sumova disanja? Crackles, ronchi, wheezes, rales... I ne kuzim jesu li ronchi i wheezes isto.
 5. MedRi brucoši 2014/2015

  Ne znam kako drugima, meni pinceta nikad nije trebala, probajte prvo samo sa sondom da ne trošite novce... Lako je naknadno kupiti.
 6. izborni

  Ima netko iskustva s izbornima kod prof. Sorte Bilajac?
 7. MedRi brucoši 2014/2015

  Ma znam da jesi. Znam da je to na početku malo teško ali samo sam htjela reći da je na faksu sve puno lakše ako se ne brineš za stvari na koje ne možeš utjecati. Npr. tko će ti biti asistent ili tko će te pitati na usmenom.
 8. MedRi brucoši 2014/2015

  Samo bih htjela reći da vam nije dobro tako razmišljati - tko je opasan, a tko ne. Tako si samo stvarate bespotrebne strahove i nervozu. Profesori (i asistenti) imaju svoje zahtjeve, vi odradite svoj posao i to je to. Većina ih je okej, neki nisu, ali ništa nije jako strašno. Da odgovorim na pitanje ... Ne pada mi na pamet nitko koga bih istaknula osim prof. Bobinac - malo je stroga, traži rad i disciplinu ali tako treba i bit. E i prof. Frančišković koja će vam držati predavanja iz psihološke... ona broji ljude na predavanju i ako na popisu ima viška ljudi onda nasumce križa. Tako da zadužite predstavnika godine da vas broji i križa ljude koji su potpisani a nisu na predavanju (kolegijalnost ne pali - provjereno). Jer nije ugodno niti fer izgubiti 5 ili više bodova ako si bio na svim predavanjima....
 9. Izborni predmeti

  Shizofrenija je ok. Nije previše zahtjevno i svi smo imali 5.
 10. Izborni predmeti

  Nove pristupe vodi dr. Načinović? Ako da, čula sam da je super...
 11. MedRi brucoši 2014/2015

  Dođi par dana ranije u dom da vidiš kako je tamo, da se malo prilagodiš, upoznaš cimericu i da odmah prvi tjedan kreneš s učenjem.
 12. Kako ucite?

  Listanje par dana prije je meni super kada se radi o velikim ispitima gdje sam učila danima/tjednima. Al kad su neki mali predmeti onda je tih par dana prije dosta napeto xD
 13. MedRi brucoši 2014/2015

  Nažalost, čak se ni pitanja više ne stavljaju na perpetuum, sve se šalje na mailove. :/ A bome se niti ne zapisuju pitanja više...
 14. Neurologija

  Može neka informacija o kolegiju? Koja je literatura, treba li puno učiti? Jesu li strogi? Da li se zapisuje na predavanjima/seminarima/vježbama?
 15. Izborni predmeti

  Može neka preporuka za izborne? Znate li nešto o ovima: toksikologija lijekovi i marketing propedeutika ortopedije hitna stanja u hematologiji kardiovaskularni kontinuum ?