daleka.Obala

+Members
 • Content count

  85
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

2 sljedbenika

O daleka.Obala

 • Rank
  brucoš

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Lokacija
  Zagreb
 • Interesi
  ... ma koji interesi? ;)
 • Godina studiranja
  Finished

Nedavni posjetitelji profila

1368 pregleda profila
 1. Studij medicine na Katoličkom sveučilištu

  i ja sam čula - ali najiskrenije ne vjerujem da će ideja zaživjeti. i meni se čini da će se na kraju samo proširiti, nekako ne vjerujem da imaju prostor i sve što treba za osnovati ozbiljan studij medicine... u načelu nemam ništa protiv - iako, kako je Senti napisala, bit će im jaaaako nezgodno. već sada postoji ogroman animozitet prema Crkvi i navedenom sveučilištu i već vidim kako će se ovo protumačiti. bit će im grdo.
 2. Maturanti generacije 2017/2018

  ^ upravo tako će vam izgledati ispiti na fakultetu, bolje da se čeličite odmah sada...
 3. Maturanti generacije 2017/2018

  ^ poprilično sam sigurna da se rok ili odnosi na druge smjerove na tom fakultetu ili je to rok do kojeg možete prijaviti studijski program. koliko mi je poznato, potvrda se samo u Zagreb šalje ranije - na svim ostalim fakultetima se nosi na dan upisa, a za Osijek možete donijeti i potvrdu svog obiteljskog liječnika. vjerujem da će mlađi kolege potvrditi
 4. Maturanti generacije 2017/2018

  gledala sam ispite, ja uopće ne bih rekla da se od vas traži drugačiji način učenja. format pitanja je nešto drugačiji, ali način učenja je isti - da bi mogao zaključiti, povezati gradivo... prvo moraš imati dobru podlogu. što više informacija znaš, to lakše povezuješ i primjenjuješ naučeno. dakle, jedina razlika je u tome što se mora malo više razmisliti da bi se došlo do odgovora, to mi se i ne čini tako preteško. možda griješim. svakako tragično što u svim ispitima koje sam pogledala, od čovjeka je bilo možda pet pitanja. životinje i biljke prevladavaju. sretno svima! držim fige da upadnete.
 5. there's nothing on my mind.

 6. Koju Pjesmu Trenutno Slušate?

  Pink Floyd - Wish you were here
 7. Koju Pjesmu Trenutno Slušate?

  The Killers - All These Thing That I've Done