Bubamarac

+Members
 • Content count

  72
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

3 sljedbenika

O Bubamarac

 • Rank
  brucoš

Profile Information

 • Spol
  Female
 • Sveučilište
  MefZG
 • Godina studiranja
  6th year

Nedavni posjetitelji profila

938 pregleda profila
 1. Staž u inozemstvu

  Nama je rečeno da je staž integralni dio edukacije i da se ne može odrađivati vani.
 2. PRODAJEM Waldeyera, očuvanog i nepodcrtanog

  Dogovori u inbox. Još nije prodana.
 3. Prodajem: Kovač: Zbirka zadataka iz patofiziologije za problemske seminare - original iz 2011., kompletno očuvana, neišarana Mihić: Skripta iz interne uvezena u tri dijela, također neišarana Prpić: Kirurgija za medicinare - priznajem da nije baš od koristi, ali ako je netko želi, isto super očuvana i čista O cijenama se dogovorimo u inboxu.
 4. Prodajem Waldeyera, mislim da je to jedino hrvatsko izdanje. U odličnom je stanju, nepodcrtan. Slike u prilogu.
 5. MEF Zagreb Neurokirurgija

  Pitanja koja je prof. pitao, a nisu u skripti su ispod. Tko je voljan, može napisati i odgovore. ping pong fraktura pristup trećoj moždanoj komori neuropraksija Crouzonova bolest (ali to nije uzimao za zlo) Brown Sequard rastući lom lubanje mjerenje intrakranijskog tlaka i normalne vrijednosti karotikokavernozna fistula
 6. Pitanja za pismeni ispit

  Ah, sorry, izgledalo mi je očito. Rok 3.7.2014.
 7. Pitanja za pismeni ispit

  Nešto novije.
 8. Prodajem MKBK I

  Dakle, u paketu su: skripta iz fizikalne skripta iz organske (obje su podcravane onoliko koliko je primjerak iz kojeg ih kopiraju u našoj skriptarnici, inače nisu dodatno markirane ni šarane) Karlson (kopiran dvije stranice na jednu) zbirka zadataka Burger (kopirana) sve zajedno 90 kn ili posebno, ako vam je draže. Također imam i Burger, originalnu zbirku zadataka, najnovije izdanje, netaknuta, nepodcrtana, 70 kn.
 9. Prodajem Biologija - Cooper i skripta

  Prodajem Cooperovu Stanicu (zadnje izdanje, otvorena dva, tri puta, nepodcrtavana, kao nova) i skriptu iz biologije (onu veliku, isto nepodcrtavanu), zajedno za 500kn ili odvojeno. Na PM.
 10. MEF Zagreb Pitanja S Katedre, Kolokvija, Usmenog Ispita

  i dalje: ljudsko tijelo kao stacionarni sustav - što to znači (da se ne mijenja unutarnja E/ da nema izmjene tvari s okolinom i tako nešto slično), shema kruga kojim bismo prikazali tijelo u magnetskom polju, aluminij ima mag. permeabilnost 1,0002 (tako nekako) - što to znači (da je paramagnetik zbog interakcije mag. orbitalnog momenta s mag. poljem/ da je paramagnetik zbog interacije spina i mag. polja/ da je dijamagnetik ...) ovisnost električnog polja dielektrika o relativnoj permitivnosti (u smislu veća Er-> veće polje i sl.)
 11. Kako kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme?

  Sve u čemu istinski uživaš je korisno i za dušu. Ja osobno volim učiti jezike i raditi posudice iz glinamola. U početku ispada prilično kvrgavo, ali s vremenom se uvježbaš. Nije nešto na čemu bih mogla zarađivati (nisam baš ni zainteresirana za to), ali je zabavno. Samo što uvijek uzmem mali komad pa su posudice male i služe za sitniš koji izvadim iz džepova. Probala sam i s gipsom. Što se tiče jezika, od španjolskog sam odustala nakon jednog semestra zbog obveza, a htjela bih to i ruski. Njemački znam tako-tako, isto sam probala gledati serije na njemačkome bez titlova. "Berlin, berlin" je zgodna za to jer se je zanimljiva, fokusira se na mlade ljude, ali to nekako propadne nakon tjedan-dva, kao i ideja bavljenja fizičkom aktivnošću. Na početku ljeta sam naišla na stranicu Livemocha koja je zgodna za vježbanje jezika. I još nešto relativno korisno je igranje kvizova na netu, puno se nauči.
 12. Maturanti Generacije 2010./11.

  920 :D
 13. Maturanti Generacije 2010./11.

  Stigli su rezultati. Ranije nego što je najavljivano. :)
 14. Maturanti Generacije 2010./11.

  Jutros mi je pisalo DA, a sad piše NE. Uostalom, da nismo predali, ne bismo mogli ni pristupiti prijemnom.
 15. Maturanti Generacije 2010./11.

  Èestitam. I meni je na kraju malo falilo vremena. Računala sam cijelo vrijeme da još imam dosta jer mi je na maturi uvijek bilo dovoljno.