Luigi

+Members
 • Content count

  128
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

3 sljedbenika

O Luigi

 • Rank
  Èlan CK Plab-a
 • Rođendan 16.01.1986

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Spol
  Male
 • Lokacija
  Zagreb
 • Interesi
  kvantna fizika, žene, astronomija, pjevanje, plivanje
 • Sveučilište
  mef Zg.
 • Godina studiranja
  Finished

Nedavni posjetitelji profila

2416 pregleda profila
 1. http://www.ljevak.hr/knjige/knjiga-49-funkcijska-anatomija-lokomotornog-sustava
 2. Donesen novi pravilnik o specijalizacijama

  Pa je tako ta unaprijeđena verzija izašla sa kašnjenjem u odnosu na riješenje o specijalizaciji + Mentori nemaju pojma o tome(pravovremeno nas obavijestili o postojanju iste i kako se ispunjava)
 3. Donesen novi pravilnik o specijalizacijama

  Mene zanima da li netko zna koliko iznose te naknade po članku 11. i 12. ovog novog pravilnika o specijalističkom usavršavanju pri pokušaju jednostranog raskida ugovora nakon položenog specijalističkog ispita? Zašto u nas još uvjek postoji ugovorna obveza (EU-pravna stečevina) kad toga u npr. Njemačkoj nema nego konkuriraju uvijetima rada i plaćama Da li je netko pokušao sudski osporiti ovakave ugovore? Neka iskustva?
 4. Kupujem Jalšovca

  Kupujem anatomiju od Jalšovca.Ako tko ima neka se javi na pm
 5. Doktori u farmaceutskim firmama

  Kada se mislim u Èeškoj prije njena ulaska u EU donosio zakon o zabrani pušenja i povećao se porez na cigarete onda je njihov premijer izbacio reezultate cost-benefit analize gdje se vidjelo da troškovi liječenja nadmaše priljev od poreza na cigarete u proračunu.P.M. su uputili jednu analizu koja je pokazivala očite demografske i financijske koristi i ako se uzme u obzir prosjek smrti pušača i uštede u mirovinskom fondu.Malo crnog humora
 6. kost na prstu?

  Ako isključimo neke traumatske stvari : ako ti mama nije nikada lomila te kosti i ako nije ozlijedila tu šaku uz dosta mašte zbog nedostatnih informacija (pretpostavljam da ti je mama u srednjim godinama) moglo bi se staviti kao hipotezu Reumatoidni artritis ili neka od inačica upalnih bolesti zglobova što bi svakako trebalo isključiti.Trebalo bi pregledati sve zglobove šake i na jednoj i drugoj strani i ostale zglobove npr. koljena i napraviti opći lab. pretrage.Ukoliko tako nešto bude njoj će se s vremenom bolovi i dalje pogoršavati!Natjeraj mamu da ode kod liječnika Obiteljske koji će je po potrebi uputiti specijalistu imunologije i reumatologije jer je uspješnost liječenja veća što se ranije počne!
 7. Koncerti

  Evo vidjeh jedan strani zapravo inostrani Ðorđe Balašević 18.12. u Zg Areni I najava mogućeg koncerta allmighty Brucea Springsteeena početkom sljedeće godine.Must go!Senti počni štediti!
 8. I'm too old for this shit!Odmah u penziju!

 9. MEF Zagreb Oftalmologija

  evo jos malo updatanih pitanja!
 10. Malo Narandze, bagatin..... EDIT by Nukleusri: prebačeno u prvi post i tamo di sve spada, hvala!
 11. Evo pitanja za usmeni ispit kod Blazekovic Milakovic! Pitanja za usmeni iz obiteljske kod Blazekovic Milakovic.pdf
 12. Evo kolege pa uzivajte! zavrsni - ales cuzamen.rar
 13. Studije u inozemstvu

  Ja cuo samo drzavljani BiH po nekom starom ugovoru o aneksiji koji jos vrijedi!
 14. Strana tijela

  obična žarulja u anusu.nikako i danas ne shvaćam kako nije pukla
 15. Èarobnjak Zdenko Domanèiæ

  Da.Bio je dokumentarac na HTV-u o njemu.Smiješno.Onaj ključni problem da bi nešto proglasio znanošću i još da je djelotvorno je reproducibilnost metode.I iako je pokušao naučiti one koji su htjeli(Pa se tako može uplatiti tečaj kod njega) oni nisu ni približno "uspješni" kao on a borami i manje zarađuju.I ako ja nikada neću podcijeniti učinak placeba "Ljudska je glupost neizmjerna".Ima i svoju internet stranicu pa se čovjek može i dobro nasmijati!Ne znam kako to slovenski zakon regulira ali sam uvjeren da nikada nije tužen i da se nije morao braniti na sudu!Valjda je te idiote na kraju toliko stid a nema koga da ih zaštiti.No mislim da takvi teško mogu nanijeti štetu pa je bar to dobro. Prije par godina imali smo pacijenta od 30-ak godina na Merkuru koji je preko neta naručio neki čaj koji je popio jednom dvaput i otkazali mu bubrezi.I sada čeka na transplantacijskoj listi.I još je dodao da je poslije na forumu vidio kako sse to još nekome dogodilo!Kako malo ljudi paze na svoje zdravlje!