medicine.

+Members
 • Content count

  8
 • Pridružen

 • Zadnje posjećeno

O medicine.

 • Rank
  gdje sam?

Profile Information

 • Spol
  Male
 • Godina studiranja
  1st year
 1. Prijemni MF MOSTAR

  642 boda prosle godine su bila dovoljna za upad :)
 2. Prijemni MF MOSTAR

  lijep pozdrav... evo malo informacija od prosle godine ... sto se tice biologije i kemije stvarno nema potrebe za brigom... biol. prvi razz najvise,, pogledajte one lekcije ispocetka znanstveni rad,,bilo je pitanja i iz toga ... bilo je nekoliko izraza na latinskom sto se tice anatomije pa malo i to pogledajte da vas ne zatece,,genetika lagana,,nema potrebe mucit se s nekim primjerima ,,cak je bilo primjera jednostavnih s krvnom grupom..tipa jedan roditelj jedna drugi druga i kakvu moze dijete imati kemija- zadataka s mnozinom je bilo na pretek ako znate kombinirati one formule i jednu preko druge nece bit problema... 4. razz kem.. nista specijalno tesko od zadataka najosnovniji primjeri bilo .. iz anorganske jedan element bio ... fizika je uzas bila ... 6-7 zadataka ostalo teorija iz tko zna kojih materijala i kojih autora :S ali sva sreca u nesreci je da barem studenti iz hercegovine koji dolaze na prijemni vise manje nemaju kvalitetnih profesora fizike tako da se tu ne pravi neka velika razlika sretno ! :D
 3. Upis 2012.

  nema drugog roka na medicini u mostaru....primili su ionako 12 stranih drzavljana tj. sve one koji su presli prag,,a bilo je govoreno da ih 10 prima.
 4. Upis 2012.

  i ja isto kontam pa cemo vidit sta bude :)
 5. Maturanti generacije 2011./12.

  Iz kojih godina su prijemni sadrzani u njoj ? :)
 6. Medicina Mostar

  Ma ucim iz gimnazijskih, nego koliko treba ove sustave organa(probava,kretanje itd.)? Je li se baziralo na dijelove il nesto drugo? Anorganska kemija-ima li i iz nje pitanja ? :D
 7. e pozdrav svima ... Zanima me zna li itko kakav je bio koncept prijemnog prosle godine pa su onako losi rezultati bili. Cuo sam da nista skoro nije bilo iz te famozne plave knjige. Prosle godine je prvo mjesto imalo tek oko 760 bodova,dok su prijasnjih godina rezultati bili preko 940 i vise ;)
 8. hellooo

  Evo da se predstavim kao novi clan ,,, zovem se marko i trenutno se spremam za upis na prvu godinu medicine u mostaru pa se nadam da ce mi ova stranica u tome pomoci il barem malo olaksati,,pozdrav ))